Pokojíček pro dvě malé slečny ve scandinávském stylu

Zařídit plnohodnotný pokoj malé slečně, nebo dokonce dvěma, není mnohdy vůbec jednoduché. Dívčí pokoj musí jednoznačně splňovat především jedno hlavní kritérium – musí se líbit.

Obývací pokoj v temperamentním BOHO stylu

Obývací pokoj je hlavní a nejživější zónou domova. Jíme tu, hrajeme si, pracujeme a hlavně odpočíváme. Už dávno neplatí, že do obývacího pokoje patří pouze gauč nasměrovaný na velkou televizní stěnu. V některých obývacích pokojích dnes ani televizi nenajdeme. Odráží se tu váš styl a vkus a je to místo, které můžete do posledního kousku […]

Pokojíček pro princeznu se vším všudy

Dětský pokojíček by měl být dětmi využíván na 100 %. Pokud v něm naše děti nerady tráví čas, je něco špatně. Třeba jejich pokojíček není dostatečně útulný či zábavný. Dítě tráví ve svém pokoji převážnou část dne, proto by v pokojíku měla být kromě praktické části, také část zábavná.

Koupelna s originálním řešením věčného dilema: vana, nebo sprcha?

Na první pohled naprosto obyčejná koupelna, která ničím nevyčnívá. Když se však podíváte znovu, uchvátí vás její jednoduchost a originalita. Tato koupelna je příkladem toho, že se i na menším prostoru a s omezeným rozpočtem dá udělat něco úžasného.

Romantická ložnice v podkroví

Bydlení v podkroví v sobě skrývá mnoho výhod a nevýhod. Pokoj pod střechou je mnohdy útulný, jedinečný a má své nezaměnitelné kouzlo, ale skrývá velkou nevýhodu, kterou jsou atypické rozměry, kterým se musí přizpůsobit veškeré vybavení interiéru a to bylo pro nás velkou výzvou!

Menší koupelna navržena v jedinečném stylu

V koupelně každý z nás tráví denně spoustu času. Proto by si ji měl zařídit tak, aby se cítil příjemně. Při návrhu této koupelny jsme zkombinovali jednoduchost, funkčnost a eleganci.

Dětský pokoj v podkroví

Podkrovní místnosti mají jednu velkou výhodu, že působí neobyčejně útulným dojmem, a proto v nich lze vytvořit krásný dětský pokoj. Nevšední krásu podkroví a jeho atypičnost se povedlo při tomto návrhu interiéru dětského pokoje výborně zhodnotit.

2D dispozice je důležitá

Jak jistě víte zařízení interiéru je závislé jak na velikosti daného prostoru, tak i na tom, kdo bude v daném prostoru bydlet a jaké má požadavky a přání. Jsou však pravidla, která platí jak pro velký tak malý prostor. Proto je na začátku důležité si uvědomit k čemu má daný prostor sloužit a kdo tam bude […]